Kom godt i gang med Football Manager 2020

Den 19. november 2019 bliver Football Manager 2020 endelig udgivet. Mange har ventet i spænding på at få fat i det nye spil, og nu er det altså lige rundt om hjørnet, og du skal ikke vente meget længere. Læs med her, hvis du har brug for at få opfrisket spillereglerne. Lige om lidt er du klar til at kaste dig over den nyeste udgave af Football Manager.

Dit ansvar i Football Manager 2020

Football Manager 2020 giver dig mulighed for at styre et helt fodboldhold. Du kan ikke bare styre dine spillere på banen, men du kan styre hele arbejdet, der ligger bag en dygtig og succesfuld fodboldklub. Som manager af en fodboldklub får du ansvaret for starte din egen klub. Du kan bygge dit hold op fra bunden, købe værdifulde spillere og kæmpe dig vej til titlen som verdensmester.

Du skal træne dit hold og sørge for, at de er klar til at gå i kamp og sejre over modstanderne. Det er dit ansvar, at holdet præsterer. Men som manager har du også fuldt ansvar for hele mediecirkusset og mediernes interesse i dit hold. Kan du holde hovedet koldt og blive den bedste manager i Football Manager 2020?

Er du klar til at tage det ansvar? Så køb Football Manager 2020.

Bliv den bedste manager for dit hold

I Football Manager 2020 tæller alle dine beslutninger, og dit hold afhænger af dig. Som manager er det din fornemmeste opgave at se muligheder i alt. Det er dig, der bestemmer dit holds vej til toppen, men for at få fat i de eftertragtede pokaler, er du nødt til at tage chancer, når mulighederne byder sig.

Du kan teste dine evner som manager i de 50 største fodboldlande i verden, og du kan arbejde med 2500 forskellige klubber, der befinder sig på forskellige niveauer. Kan du lede deres vej til succes? Med mere end 500.000 spillere og medarbejder har du god mulighed for at sammensætte et hold og et team, der i fællesskab vil lede klubben til tops.