Gør karriere indenfor netværk

CCNA kursus

Der findes utallige muligheder at videreuddanne dig selv på. Vi lever i en verden som er i konstant udvikling. Det betyder der opstår nye former for jobs, og dermed efterspørgsel på specialister indenfor de områder. Et godt eksempel på dette er jobs indenfor netværk. Stort set alt hvad vi laver i dag, har på en eller anden måde connection til internettet, og dermed et netværk. Der er derfor en kæmpe efterspørgsel på eksperter indenfor netværk. Cisco er en verdensomspændende firma der specialiserer sig i bl.a. netværksløsninger, som bliver brugt af mange både store og små virksomheder. Derfor gør det en kæmpe forskel om du er bekendt med Cisco’s løsninger, hvis du gerne vil gøre karriere indenfor netværk verdenen. Du kan styrke dit CV gevaldigt, hvis du tager nogle officielle kurser og certificeringer, som går under navnet CCNA (Cisco Certified Network Associate). Men hvor og hvordan foregår det? Læs med her.

Cisco CCNA hos Global Knowledge

En af verdens største uddannelsesinstitutioner er Global Knowledge og er officielle Cisco partnere. Det vil sige de har hele Cisco CCNA kataloget af kurser og certificeringer. Global Knowledge har derudover et stort netværk af professionelle undervisere, som står for at holde disse CCNA kurser og certificeringer. Der findes mange andre lignende uddannelsesmuligheder, men lige netop CCNA er meget oppe i tiden. Når man videreuddanner sig selv handler det også i høj grad om, at der er en fremtid i form af efterspørgsel efter mennesker med denne uddannelse. Det er lige præcis af denne årsag, at CCNA er en god mulighed for dig. 

Jeg vil anbefale dig, at tage et kig på Global Knowledge hjemmeside. Her har de outlinet hele Cisco’s CCNA forløb, som mildest talt kan være en anelse uoverskueligt. Global Knowledge har forsøgt at gøre det så nemt som muligt for dig, at danne dig overblikket over CCNA. Både ift. hvor du bør starte, men også hvad du kan forvente af de individuelle kurser og certificeringer. Det kan være CCNA baer bliver et startskud for dig, og at du for smag for at se hvad netværksbranchen ellers har at byde på. Lige meget hvad så er Global Knowledge med garanti det helt rigtige sted.