Vælg den rette skoopbevaring til entréen

Hvis du er et gennemført ordensmenneske, så har du nok allerede total orden i dine sko, men selv de bedste kan nogle gange blive overrumplet af mængden af sko, og hvor meget sko egentlig kan rode i den lille entré. Derfor får du her en kort guide til at finde den rette skoreol til entreen.

Det helt rette design

Når du skal vælge skoreol, er det ikke kun vigtigt, at den har den rette kapacitet til alle dine og din husholdnings sko. Den skal også passe ind i rummets og resten af hjemmets indretning. Der findes da også en lang række skoreoler i forskellige designs, så du helt sikkert vil kunne finde en, der passer til din smag. Du kan f.eks. få din nye skoreol:

  • Lavet af træ, bambus eller metal
  • I naturfarve, hvid, grå eller sort
  • Høj og slank eller lav og bred
  • Lavet som et skab – så skoene gemmes væk bag låger
  • Med lige, lange hylder eller små rum i forskellige størrelser
  • Med én eller flere siddepladser
  • Med ekstra opbevaringsplads til f.eks. handsker og halstørklæder

Der er altså ingen undskyldninger for at få skabt orden i den stødt voksende bunke af sko, der ligger foran entrédøren og fylder.

Stadig for mange sko?

Det er ikke altid, at entréens størrelse passer til mængden af husholdningens overtøj, og derfor ender mange sko stadig i bunker i bunden af klædeskabet eller i kælderen på trods af en fin skohylde. Med de mange designmuligheder, der er indenfor skoreoler, vil du sagtens også kunne have en skoreol stående i f.eks. soveværelset eller gæsteværelset, hvor den flotte og ordentlige opstilling af skoene ligefrem kan være en del af indretningen. Eller hvad med at få en billig, men stabil skoreol til kælderen eller loftet, så du altid har et overblik over dine sko, selvom de står gemt af vejen? På den måde vil det blive nemmere at holde orden på sigt og undgå at købe et nyt par sandaler, fordi parret, som du købte sidste år, har forputtet sig under et par gummistøvler.