Køb den perfekte nye cykel

cykel

Det er altid spændende at skulle have en ny cykel! Især i Danmark, bruger vi vores cykler virkelig meget, og derfor får man ofte et helt særligt forhold til sin cykel. Hos cykelforhandleren www.time2bike.dk kan du vælge mellem mange forskellige slags cykler, herunder mountainbikes, racercykler og citybikes. Læs med og få nogle gode råd til køb af den perfekte cykel. Hvis du gerne vil have hjælp, så er det også altid en god idé at snakke med en cykelforhandler, fordi de jo er eksperter i cykler, og derfor nemt kan hjælpe dig med at spore dig ind på hvad den perfekte cykel ville være for dig. 

Skal det være en mountainbike, citybike eller racercykel?

Cykler opfylder forskellige behov, og derfor skal du overveje hvad du primært kommer til at bruge cyklen til. Elsker du mountainbiking, så bør du naturligvis vælge en mountainbike. Hvis du derimod bare skal kunne cykle i storbyen, så er en citybike nok at foretrække. Hvis hastighed derimod er meget vigtigt for dig, og du elsker at suse afsted langs landevejene, så vil du få mest glæde af en racercykel. 

Trek cykler, Norden cykler eller et helt andet brand?

Hvis du tidligere har haft en cykel, som du har været meget glad for, så undersøg hvilket brand cyklen var lavet af. Hvis du køber en cykel fra samme brands kan du nemlig være rimelig sikker på, at den næste cykel også vil imponere. Nogle cyklister vil eksempelvis altid have en cykel fra Trek, Raleigh eller Kildemoes, fordi de så er sikre på, at de ikke vil blive skuffet. Har du et favoritbrand? Du bør også tage et kig på nye, moderne brands, som Jopo og Norden cykler. Andre populære brands er eksempelvis Centurion, Merida, Giant, Remington og Avenue. 

Cyklens design

Cykler har i dag mange forskellige designs. Derfor kan du købe en cykel, der virkelig afspejler din personlighed. Du bør derfor undersøge hvilket design, du vil foretrække. Skal det være et klassisk sort design eller må cyklen gerne være farvestrålende og iøjnefaldende? Mange populære cykler designes også i dag med et retro look. Ville det være noget for dig? Overvej hvilket design, der tiltaler dig mest. Nogle cykler kommer også med en kurv, hvilket er praktisk, hvis du gerne vil kunne købe ind på cyklen.