Giv nyt liv til haven eller terrassen med herregårdssten

Herregårdsstenen kan gøre meget ved både haven og terrassen. Den skaber et rustikt udtryk og anvendelsesmulighederne er i princippet utallige. Køb herregårdssten her. Jeg stod for et års tid siden og kiggede på min terrasse – som efterhånden så rimelig medtaget ud. Jeg henvendte mig derfor til Lavpris Træ som foreslog herregårdssten. Lavpris Træ har et væld af flotte herregårdssten i utallige farver og størrelser.

Jeg kan godt lide at sætte mit eget personlige præg på ting og derfor var det et kæmpe plus i min bog, at man med herregårdssten havde mulighed for at kombinere og justere som man ønsker. Personligt så valgte jeg at kombinere nogle forskellige farver sten, for at lave mønstre og rundinger. Min terrasse blev som ny at se på, og fik et rustikt og kreativt udseende. Jeg går med tanker om at lave nogle gangstier i haven ved mit store urtebed, hvor jeg også helt klart vil gøre brug af herregårdssten og få det til at hænge sammen med det tema af herregårdssten som jeg har på terrassen.

Kun fantasien sætter grænser

Herregårdssten kan bruges flere forskellige steder i haven og fungerer også virkelig godt som belægningssten på terrassen eller i forhaven. De fungerer også super godt til gangstier i haven og kan være med til at give et rustikt og smukt udtryk. Derudover har stenene slåede kanter, hvilket gør det muligt at lægge dem på utallige måder. Herunder kantede stier, rundinger eller mange andre spændende mønstre.

Gode priser og høj kvalitet

Lavpris Træ har kvalitetsprodukter til virkelig gode priser. Kvadratmeterprisen på herregårdssten er derved super fornuftig. Med det sagt, så får du altså super lækre sten som har utallige anvendelsesmuligheder. Så hvis du er kreativ og godt kan lide at sætte dit personlige præg på haven, så vil jeg helt klart anbefale herregårdssten. Dette gør sig også gældende selvom du måske ikke er den mest kreative type. Der er nemlig rig mulighed for at vælge sten i samme farve og satse på det mere enkle. Som sagt, kun fantasien sætter grænser.