Forny dine møbler med sprøjtemaling

Hvis man har boet i samme hus eller lejlighed i mange år, så har man nok også ofte haft samme møbler i den periode. Med årene vil mange møbler begynde at se slidte og triste ud, hvilket har en stor indflydelse på den følelse, som man får, når man træder ind i et lokale. Vores hjem skal dog helst være et sted, hvor vi kan finde ro og hvor vi kan slappe af i hyggelige omgivelser. Der er heldigvis hjælp at hente! Med sprøjtemaling kan man faktisk give sit hjem et friskt, nyt look.

Fordele ved sprøjtemaling

Sprøjtemaling er en fantastisk måde at få nedslidte møbler til at se næsten nye ud, men der er også mange andre fordele ved sprøjtemaling, som vil blive gennemgået her: 

  • En billig løsning: Sprøjtemaling er meget billigere end alternativet, som er at købe helt nye møbler. På en måde kan sprøjtemaling altså hjælpe med at gøre dig mere bæredygtig, fordi du beholder dine gamle møbler i længere tid. 
  • Ingen penselstrøg: Hvis man maler med en pensel, så vil man kunne se penselstrøg over alt. Det er måske hyggeligt, men det kan også få et møbel og dermed også et lokale til at se lidt rodet ud, fordi der sker for meget på møblerne. Hvis man ønsker en stilren indretning, så er sprøjtemaling den perfekte løsning. 
  • Næsten alt kan sprøjtemales: Med sprøjtemaling kan du næsten give et nyt look til alle dine møbler. Man kan nemlig næsten sprøjtemale alt, herunder stole, borde, køkkener, lamper, reoler og meget mere. 
  • Perfekt til designermøbler: Hvis du har købt en dyr designerstol eller -lampe, så er det ikke den slags boliginteriør, som man bare går ud og køber en ny af. Med sprøjtemaling kan du få opfrisket disse designermøbler, så du slet ikke bliver nødvendigt at købe nye. 
  • Ny farve: Med sprøjtemaling kan du også give dine møbler en helt ny farve. Man kan nemlig sprøjtemale i alle mulige forskellige farver. 

Sprøjtemaling hos Dibbern Color Design

Hvis du bor på Sjælland, så har du heldet med dig. På Sjælland, lidt uden for København, finder du nemlig sprøjtemaleren Dibbern Color Design. Dette firma specialiserer sig i sprøjtemaling og sprøjtelakering af alle mulige forskellige møbler. Hvis du gerne vil have et nyt køkken, men synes, at det er for dyrt, så kontakt Dibbern Color Design. Med sprøjtemaling kan de nemlig få dit køkken til at se ud som om, at det næsten er nyt, så der er ingen grund til at købe et helt nyt køkken. Dibbern specialiserer sig også i at sprøjtemale og lakere designklassikere, som Arne Jacobsens 7’er stol, Wegners Y-stol eller Børge Mogensens klassiske stol. Derudover har de også meget erfaring med at lakere de tidløse PH lamper. De er selvfølgelig meget omhyggelige, når de arbejder med designklassikere og andre møbler, og de sætter en ære i at udføre sprøjtemalingen eller lakeringen grundigt og forsigtigt, så møblet bliver næsten præcist, som den var, da du købte den.