Find det perfekte uldtøj til din baby

Der er mange gode grunde til at investere i uldtøj til din baby. Og så er det ikke engang kun om vinteren, at uld er praktisk, det er ligeså smart til de kølige sommerdage. Du kan sågar finde uldtøj som er blandet med andre materialer, hvilket giver en anden struktur i tøjet, og kan derfor bruges både som undertøj, overtøj og alt derimellem.

Køb uld babytøj her, og  du kan se et stort udvalg både af T-shirts, bukser, dragter samt huer og vanter til de kolde vintermåneder. Du finder desuden et stort udvalg af tøj med både sprudlende farver samt rolige pastelfarver, alt sammen med det sødeste mønster og motiver printet direkte på tøjet.

Gode grunde til, hvorfor du skal vælge uld til din baby

  1. Uld har antibakterielle egenskaber – dette betyder, at du ikke behøver at vaske din babys uldtøj lige så ofte, som andet slags tøj i andre materialer. Uld er nemlig i mange tilfælde selvrensende, og jo færre gange du vasker uldtøjet, jo mindre slid påfører du tøjet. Samtidig er det godt for miljøet, hvis tøjet kan nøjes med at blive luftet i den friske luft.
  • Uld er temperaturregulerende og holder dig samtidig varm – uld består af luftige, krøllede fibre, som giver en masse små luftlommer, hvilket giver en isolerende effekt. Når det er koldt, vil ulden derfor holde din baby varm, men hvis det derimod er varmt udenfor, vil ulden føles kølende på kroppen. Du kan derfor sagtens købe uldtøj til din baby alle årstider i året.
  • Uld giver bedre UV-beskyttelse end andre materialer – i stedet for bomuld, silke, polyester eller hør, så tilbyder uld faktisk en bedre UV-beskyttelse, da uldens særlige struktur absorberer UV-strålingen i stedet for at lade den passere gennem tøjet.

Investér i et uldtæppe til den lille

Der er intet bedre end at hygge sig under en varmt tæppe med de nærmeste relationer omkring sig. Det kan alle lide – store som små. Du kan derfor købe et uldtæppe til din baby, som han eller hun kan putte sig i her til vinter.