Er du næste helt store trommeslager?

Musik er en fantastisk måde at udtrykke sig selv. Der er en bred palette af forskellige musikinstrumenter med hver deres unikke toner. Hvis du elsker at spille musik, så er du måske også interesseret i at prøve flere forskellige instrumenter, så du kan spore dig ind på hvilket musikinstrument, der tiltaler dig mest. Der er bestemt mange muligheder for at udtrykke sig selv gennem musik og gennem forskellige musikinstrumenter. Hvis det gerne må være vildt og hvis du godt kan lide musik, der virkelig kan høres, så er trommer et oplagt valg. Besøg eksempelvis www.drumlimousine.dk, hvor du finder et stort udvalg af trommesæt, der både vil være udfordrende og sjove at spille på. Så slå dig løs!

Sådan klargører du et trommesæt

Du kan købe trommesæt i mange forskellige størrelser med forskellige elementer. Et trommesæt skal dog ofte helst bestå af minimum 5 elementer, så det både indeholder en stortromme, flere små trommer og bækkener. Dette er vigtigt, hvis du vil kunne øve dig på de fleste sange i flere forskellige musikgenre. Med et stort trommesæt har du rig mulighed for at eksperimentere med forskellige lyde. Man kan endda også få et trommesæt med 9 elementer, men det kan måske blive lidt kompleks, hvis du er en begynder.

Et trommesæt inkluderer blandt andet en hi-hat, som er et meget vigtigt element for at kunne skabe bestemte lyde, der anvendes i mange sange. Man kan endda justere sin hi-hat for at skabe en anden lyd. Derudover er der også bækkener, der også har deres helt egne, unikke, lyd. Lyden vil f.eks. være anderledes, hvis de er æbne eller lukkede.

Derudover er der selvfølgelig også flere forskellige trommer i et trommesæt. Et trommesæt har ofte flere forskellige lilletrommer, der også giver mange forskellige muligheder for at skabe en unik lyd. Den største tromme kaldes for stortrommen, som er hjertet af et trommesæt. Denne tromme kendetegnes ved den store størrelse og dens dybe lyd. For at spille på stortrommen anvendes altid en fodpedal. Et trommesæt består også altid af tammer, som anvendes i mange forskellige musikgenre, herunder rock, jazz og salsa.

Bliv den næste store trommeslager

Med det helt rigtige trommesæt vil du elske at øve dig og derved hurtigt blive bedre til at spille på trommer. Det vigtigste ved valget af et trommesæt er nemlig, at du synes, at det er sjovt at spille på. Derfor er det en god idé at besøge Drum Limousines butik i København, hvor du kan prøve alle trommesættene.