Droner – både med og uden kamera

Drone flyver i blå himmel

Droneflyvning er blevet yderst populært indenfor de seneste år, og med god grund. Droneflyvningen giver nemlig blandt andet mulighed for billeder af landskabet set fra oven. Naturligvis er dette kun muligt med droner, der har kamera, hvilket er en anbefalelsesværdig feature for dig, der ønsker en drone til hobbybrug.

Generel viden om droner

Drone er det ord de fleste kender og kalder de flyvende maskiner, der er blevet ekstremt kendte. Dog er en drone først en drone, hvis den kan flyve autonomt, altså helt af sig selv. Kan den ikke det, kaldes det en multirotor eller en quadcopter. Disse flyvere giver et væld af muligheder, både når det gælder seje tricks, fotografering og meget andet. Er du begynder i forhold til droneflyvning, bør du ikke give dig i kast med at flyve med en drone lige med det samme, da disse er yderst avancerede. I stedet bør du starte med en quadcopter eller en multirotor, der er nemmere at navigere med, men som stadig kan tilbyde alle de muligheder og spændende features, du kunne ønske dig.

Drone med kamera

Droner med kamera er populære, da de fleste af disse modeller både kan filme og tage billeder af de steder, dronen flyver hen over. Gælder det en drone med kamera, er der mange forskellige modeller på markedet. Vil du gerne have mulighed for at tage billeder og filme med din drone, er der flere muligheder: enten kan du købe en drone til en skarp pris, hvor der kan tilkøbes et kamera eller der er mulighed for at købe en drone, der har kamera fra start. Ydermere er det muligt at opgradere disse droner yderligere med en GPS-funktion, der kan være en sjov ekstra-feature.

Dronemodeller med kamera

Når det gælder droner, der har kamera, findes de i mange forskellige prisklasser. En favorit som vi har på siden her er helt klart minidronen DJI Mavic Mini, som er i mellemklassen når det kommer til pris. Prisen skal dog ikke skræmme da du får uhyre meget for dine penge. DJI dronen vejer kun 249 gram og har et utrolig godt kamera som giver et helt roligt billede. Udover dette har den GPS, lang flyvetid og er lille samt foldbar så du hurtigt kan tage den med på farten.