Det frie tandlægevalg i Ringsted

I Danmark har alle retten til at vælge deres egen tandlæge. Dette er en fordel, fordi det giver os hver især mulighed for at finde en tandklinik, hvor vi føler os trygge. Når op imod 40% af den danske befolkning faktisk lider af tandlægeskræk i større eller mindre grad, så er det ekstremt vigtigt, at du føler, at du er i gode hænder, når du besøger din tandlæge. Hvis du ikke føler dig tryg, så vil du måske overveje at lade vær med at tage til tandlægen, hvilket er dårligt for dine tænder og dit helbred. Læs med og få nogle gode tips til valg af tandlæge i Ringsted. 

Sådan vælger du en tandlæge

For at finde et godt match mellem dig og din tandlæge kræver det, at du bruger lidt tid på at sammenligne tandlægerne i Ringsted. Der er heldigvis flere forskellige at vælge mellem. Derudover kan du jo også vælge en tandlæge i den by, som du arbejder i eller en af de omkringliggende byer. Følg denne guide for at finde en tandlæge, der opfylder dine behov. 

  • Kontakt: For at få et indtryk af tandlæge er du nødt til at besøge tandlægen. Det kan derfor anbefales at booke en tid hos flere tandlæger, så du kan mærke om kemien er god. 
  • Priser: Mange af tandlægernes priser er fastlagte af staten, men der kan være små forskelle, hvilket du bør se på, når du sammenligner tandlægerne. 
  • Specialiseringer: Nogle tandklinikker har valgt at specialiserer sig i bestemt behandlinger. Det er derfor værd at undersøge hvilke tandlæger, der specialiserer sig i behandlinger, der er relevante for dig. 
  • Placering: Der skal helst ikke være alt for meget, der forhindrer dig i at tage til tandlægen. Derfor er placeringen også vigtig. Vælg en tandlæge, som du synes, at det er nemt at komme til. Det kan eksempelvis være en tandlæge i den by, som du bor eller arbejder i.

Tandlægen Martin Åside i Ringsted

I Ringsted finder du blandt andet tandlægen Martin Åside, http://martinaaside.dk/. Denne tandklinik har valgt at specialiserer sig i tandlægeskræk. Det betyder, at tandlægerne i denne klinik har særlig meget erfaring og success med at hjælpe patienter med at få bugt med deres tandlægeskræk. Du er derfor i trygge hænder hos dem. Derudover har tandklinikken altid sørget for at kunne anvende de nyeste teknologier i deres behandlinger. Eksempelvis behandles paradentose med den nyeste laserbehandling, og hvis du skal have lavet kroner, så har klinikken faktisk udstyret, så dine keramik kroner vil være klar inden for 2 timer. Tandlægen nyder også godt af en central placering i Ringsted, der både er tæt på Ringsted station og en god mulighed for bilister.